Adverteren

Facebook Adverteren

Facebook adverteren

Adverteren op Facebook, is dat iets voor mijn bedrijf? Ondernemers overwegen steeds vaker het gebruik van Facebook binnen hun marketingstrategie. Facebook adverteren is dan ook de ideale manier om écht op te vallen bij de doelgroep. Dagelijks bezoeken miljoenen Nederlanders Facebook, zowel vanuit particulier als zakelijk perspectief. Door advertentie en doelgroep perfect op elkaar af te stemmen, zorg je dat je met jouw bedrijf zichtbaar wordt op de beoogde tijdlijn. Wat is Facebook adverteren en waarom kies jij hier binnenkort óók voor?

Wat is adverteren op Facebook?

Het grootste social media kanaal van Nederland, daar wil je met jouw bedrijf natuurlijk te vinden zijn. Wil je echter een eigen community opbouwen, dan ben je wel even onderweg. Of mogelijk ben je helemaal niet op zoek naar een eigen community, maar wil je Facebook juist gebruiken om de doelgroep richting je website te pushen of simpelweg naamsbekendheid genereren. Verschillende overwegingen liggen ten grondslag aan de keuze voor Facebook advertising. Is dit iets voor jouw bedrijf?

Onze ervaring vertelt ons dat Facebook advertising voor ieder bedrijf van directe toegevoegde waarde kan zijn. Zowel startende als reeds gevestigde bedrijven, en beide in de B2C en B2B markt.

Voordelen adverteren op Facebook

  • Om te adverteren op Facebook hoef je geen enorm budget vrij te maken. Facebook advertising is daarmee een stuk voordeliger dan adverteren binnen LinkedIn of Adwords.
  • Brede targeting opties. Adverteren is leuk, maar het belangrijkste aspect is natuurlijk om de beoogde doelgroep te bereiken. Dat is mogelijk dankzij de brede targeting mogelijkheden in Facebook Business.
  • SEO Marketing
  • Bereik nieuwe mensen buiten je bestaande doelgroep en community. Beschik je al over een omvangrijke community, maar wil je niet doelgroepen aanboren? Dan kan je middels advertising je bereik vergroten.

Wist je dat Facebook advertising ook effectief te combineren is met adverteren op Instagram. Lees meer over Instagram advertising. :)