Wie zijn wij?

Mijn naam is Sjoerd van Roosmalen. Geboren en getogen in Nistelrode, een klein dorpje tussen Oss en Uden. Ik omschrijf mij als een behulpzaam, sociaal en ondernemend persoon. Na 2 jaar zelfstudie, vele cursussen en boeken te hebben gevolgd. Kan ik mij vandaag de dag uitgeven als: Social-Media Marketing Specialist.

Met een klein team die vele jaren expertise hebben in online marketing. Zorgen wij ervoor, dat jij als ondernemer er van verzekerd bent dat er resultaten worden behaald. We bepalen van te voren altijd een haalbare doelstelling en bekijken samen hoeveel klanten bijdragen aan een positieve uitkomst.

Wij geloven dat dit leidt tot een lange samenwerking waar we beide wat aan hebben. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

We willen het niet te lang over ons hebben, want wij zijn erg geïnteresseerd of wij jouw bedrijf verder kunnen helpen. Na vele succesvolle samenwerkingen zijn wij klaar om ook jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Schrijf nu jouw doel op een stuk papier. Maak het zo concreet mogelijk.

  • Beschrijf je doel zo gedetailleerd mogelijk
  • Zorg ervoor dat het doel meetbaar is
  • In hoeveel tijd kunnen we dit behalen?
  • Hoelang gaan we hier over doen ?
  • Maak je afspraak via het contact formulier
  • Wij nemen daarna contact met je op om een afspraak te maken

Als jij dit doel hebt opgeschreven, dan komt het zoals wij in Brabant zeggen: Keigoed. Want alleen jij bent degene die je ervan kan weerhouden om dit doel niet te behalen. Zolang het realistisch en concreet is, is alles haalbaar.

Neem contact met ons op.

Wij bepalen samen met jou welke strategie van toepassing is, er meer omzet wordt behaalt.
Wij weten aan welke knoppen we moeten draaien om dit mogelijk te maken.

Met onze bewezen methode stromen de klanten binnen.
We gaan graag met je in gesprek wat er mogelijk is voor jouw bedrijf.

Laten we beginnen!

Vul het formulier in op de homepage.

Liever geen fysieke afspraak, Maar toch alvast kennismaken?
Dan ontmoeten we je graag online!

Neem contact op